Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

(completed)N.O.H.A. - Nova Sound Festival Τεχνόπολις,Γκάζι 26/6




N.O.H.A. - Nova Sound Festival
26 Ιουνίου 2010,
Τεχνόπολις, Γκάζι,
Οι Ν.Ο.Η.Α., μία από τις πιο pop avant-garde μπάντες της Ευρώπης θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία το Σάββατο 26 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Οι Noise Of Human Art, όπως είναι και ο ολοκληρωμένος τίτλος του συγροτήματος, είναι ένας μαγικός μουσικός συνδυασμός από breakbeats, drum & bass, electric jazz, pop και 100% fun club beats που μαγεύει εδώ και χρόνια το κοινό όλης της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία - που αρχίζει στις 28 Απριλίου από την Πράγα και σταθμός της είναι και η Αθήνα στις 26 Ιουνίου- η ζήτηση είναι μεγάλη και όλο και προστίθενται νέες πόλεις για να δώσουν συναυλίες.
Με ένα νέο άλμπουμ, το «Respect the Menu», που ήδη έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε θαυμαστές και κριτικούς, οι Ν.Ο.Η.Α. κερδίζουν όλο και περισσότερο το νεανικό κοινό, κάνοντας την μουσική βιομηχανία να τους θεωρεί μια υπολογίσιμη δύναμη τόσο στη δισκογραφία όσο και στα live.
Η σκηνική τους παρουσία και η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις συναυλίες τους δικαιολογημένα κάνουν τους Ν.Ο.Η.Α. να ξεχωρίζουν και να θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα γκρουπ των φεστιβάλ, που ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό τόσο με την μοναδική μουσική τους όσο και με τις ξεχωριστές εμπνεύσεις τους.
Δεν είναι τυχαίο που το ντεμπούτο album τους, από την πρώτη στιγμή τους καθιέρωσε σαν μια από τις πιο σημαντικές Pop-Αvantgarde μπάντες της Ευρώπης.
Το παζλ του φεστιβάλ θα oλoκληρωθεί με τους Code, Shapeless και Biotech, αλλά οι εκπλήξεις σε αυτή τη μουσική γιορτή δεν σταματούν εκεί.

Οι Ν.Ο.Η.Α., μία από τις πιο pop avant-garde μπάντες
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ προπώληση, 25 ευρώ ταμείο
πηγή www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου