Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

(completed)Earth, Wind and Music Festival στην Αρχαία Ολυμπία 15,16,18 Ιουλίου 2010




ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σταύρος Ξαρχάκος -Έλλη Πασπαλά

Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο
Ο Σταύρος Ξαρχάκος που με το πρωτοπόρο, προσωπικό του ύφος σφράγισε τη σύγχρονη ιστορία της έντεχνης μουσικής, ανέλαβε την ενορχήστρωση διαχρονικών τραγουδιών, σε ποίηση του Νίκου Γκάτσου. Ερμηνεύονται μοναδικά από τη βαθιά φωνή της Έλλης Πασπαλά.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας

2010 BEST OF TOURH μουσική των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις, βγαίνει από την καρδιά της δεκαετίας του ‘80 γεμάτη συναισθήματα και φτάνει μέχρι σήμερα, ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Μια φωνή που άλλοτε γίνεται παιχνίδι και άλλοτε σοβαρεύει, άλλοτε διαμαρτυρία και άλλοτε ποίηση, αλλά ποτέ δε χάνει την ουσία και την αυθεντικότητά της.
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ

Έλενα Παπαρίζου

Η δυναμική επιστροφή, «Γύρω από τ’ όνειρο»
Στις 21 Μαΐου 2005, η Έλενα Παπαρίζου εκπροσώπησε την Ελλάδα για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό της Eurovision και πήρε την πρώτη θέση με το τραγούδι «My Number One».
Οι πρίγκιπες της ελληνικής ποπ σκηνής
Το δεύτερό άλμπουμ των ONIRAMA, με τίτλο «Κλεψύδρα», έφτασε στην 11η θέση στον κατάλογο με τα 50 καλύτερα ελληνικά άλμπουμ του έτους 2008.
Ecology Fun Festival
http://www.earthwindmusic.gr/
http://twitter.com/EarthWindMusic

Προπώληση: http://www.earthwindmusic.gr/about/tickets
Online προπώληση: http://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2000516

Εθελοντισμός: http://www.earthwindmusic.gr/participate

Blog: http://www.earthwindmusic.gr/blog

Φέτος τον Ιούλιο ένα πλούσιο πρόγραμμα από διαφορετικές εκδηλώσεις, με κορύφωση τις τρεις οικολογικές συναυλίες, θα μεταμορφώσει την Αρχαία Ολυμπία σε έναν διαδραστικό «πολυχώρο».

Ειδικές πηγές εναλλακτικής ενέργειας τοποθετημένες στον χώρο της συναυλίας θα παράγουν την απαραίτητη ενέργεια που χρησιμοποιείται αντί του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το πρόγραμμα: http://www.earthwindmusic.gr/about/schedule

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου