Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

(completed)Bike and run festival 17-19/9 Τεχνόπολις

Bike & Run Festival

17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010
"Tεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων
(Πειραιώς 100, Γκάζι)
Aγαπάτε το ποδήλατο και το τρέξιμο; Ακολουθείτε ή θέλετε νακολουθήσετε έναν δραστήριο, οικολογικό και αθλητικό τρόπο ζωής; Θέλετε να δείτε εκατοντάδες ποδήλατα, να τα δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες και να λύσετε όλες τις απορίες σας γύρω από αυτά;
Να δοκιμάσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και πιο ευχάριστη; Ενδιαφέρεστε για αθλητική διατροφή; Θέλετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους που τα γνωρίζουν όσο κανείς; Θέλετε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα παπούτσια τρεξίματος της Ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς;
Eλάτε να ζήσετε ένα διαφορετικό φεστιβάλ, στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Τα πάντα γύρω από το Ποδήλατο και το τρέξιμο, αντιπροσωπείες, καταστήματα, happening, test rides, μουσική, ομιλίες, σεμινάρια για τρεις μέρες, στην καρδιά της πόλης.
Ώρες λειτουργίας:Παρασκευή 17/09: 18:00 έως 22:00Σάββατο 18/09: 10:00 έως 22:00Κυριακή 19/09: 10:00 έως 22:00

Μη χάσετε!Τα test rides με ποδήλατα που διαθέτουν οι ποδηλατικές εταιρείες που συμμετέχουν στο BIKE AND RUN FESTIVAL. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Τα test rides θα διεξάγονται στους δρόμους γύρω από το Γκάζι σε ομάδες 10-15 ατόμων με συνοδεία έμπειρων ποδηλατών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα test rides με ηλεκτρικά ποδήλατα, μια σύγχρονη και  πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που κερδίζει συνεχώς έδαφος σε όλη την Ευρώπη.
Τα trial shows του Γερμανού Daniel Rall, αθλητή της ομάδας Univega ο οποίος θα προσφέρει ένα αξέχαστο θέαμα με άλματα ύψους μέχρι και 2,8 μέτρα πάνω από εμπόδια – παλέτες, κιβώτια, αυτοκίνητα, ακόμη και ανθρώπους! Ο 24χρονος Daniel Rall που έχει διακριθεί σε Ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα θα δώσει έξι trial shows διάρκειας 20 λεπτών κατά την παραμονή του στην Αθήνα.
Τα παιχνίδια δεξιοτεχνίας που θα διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του BIKE AND RUN FESTIVAL μέσα στους χώρους της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Τα ειδικά time trials (ατομική χρονομέτρηση) με παιδικά ποδηλατάκια και τους γύρους τρεξίματος μέσα στην «Τεχνόπολις» με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το σωματείο «Μαζί για το Παιδί».
Τα σεμινάρια που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ με θέματα: Προπόνηση Μαραθώνιου Δρόμου, Προπόνηση Ποδηλασίας και Αθλητική Διατροφή.
Την παρουσίαση με θέμα τους ποδηλατόδρομους της Αττικής που οργανώνει η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων δημοτικών αρχών που έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει δίκτυο ποδηλατοδρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου