Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

(completed)Castle Rock Festival στα Ιωάννινα στις 22-23/7

Castle Rock Festival


castle rock

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ:

CASTLE ROCK FESTIVAL 
Ιωάννινα, Κάστρο
 

22 Ιουλίου 2010
JAMES 
AVIV GEFFEN  


23 Ιουλίου 2010
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ 
παρέα με την ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ 



    Μετά την θριαμβευτική εμφάνιση των Scorpions που συγκέντρωσε πάνω από 10.000 Γιαννιώτες, ο Δήμος Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη  Detox Events, παρουσιάζει το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πόλη των Ιωαννίνων: το διήμερο Castle Rock Festival στο κάστρο της πόλης των Ιωαννίνων, με τους James και τον Aviv Geffen (22 Ιουλίου) και την Χάρις Αλεξίου παρέα με την Μάρθα Φριτζηλα (23 Ιουλίου).


JAMES και AVIV GEFFEN

    Οι 
James, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, μετά και τις πρόσφατες θριαμβευτικές, sold out συναυλίες τους στην Πάτρα και την Αθήνα, επισκέπτονται για πρώτη φορά τα Ιωάννινα. Οι μεγάλες επιτυχίες τους είναι αμέτρητες: Say Something, Laid, Senorita, Lose Control,  Born of Frustration, Sometimes, Tomorrow, She's A Star, Getting Away With It και αρκετά ακόμα τραγούδια τους έχουν λατρευτεί από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας μας και έχουν φέρει δεκάδες χιλιάδες θεατές στις συναυλίες τους. Και με το δίκιο τους: οι μελωδίες των James, η σαγηνευτική του Tim Booth και οι καταπληκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους είναι κάτι που σου μένει αξέχαστο.   

    Μαζί με τους James θα εμφανιστεί και ο  
Aviv Geffen, ο τραγουδιστής των πολύ αγαπημένων στην Ελλάδα Blackfield. Μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της σύγχρονης ροκ μουσικής, με πολλές βραβεύσεις και επιτυχίες, ο Aviv έχει εμφανιστεί στην χώρα μας αρκετές φορές, πάντα σε sold out συναυλίες.  Η μουσική του, ρομαντική, μελωδική και με στίχους που αγγίζουν την δύσκολη πραγματικότητα της χώρας του (Ισραήλ), έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο το ελληνικό κοινό.
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ


Η 
Χάρις Αλεξίου παρέα με την Μάρθα Φριντζήλα ξεκινούν φέτος το καλοκαίρι ένα μουσικό ταξίδι με προορισμό το τραγούδι που μιλάει στο πιο ζωντανό  και βαθύ μας συναίσθημα. Η δυναμικότητα και ο συναισθηματισμός της Χάρις Αλεξίου και το πολύπλευρο ταλέντο της Μάρθας Φριντζήλα, σε μιά μουσική συνομιλία, πάνω στη σκηνή, έναν καλλιτεχνικό διάλογο, που θα κινηθεί ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο τραγούδι.
 
Στην παρέα και η Λίνα Νικολακοπούλου, που με τις ιδέες της δημιουργεί μια ευχάριστα  απρόβλεπτη μουσική διαδρομή.
 
Σταθερή στην αγάπη της να ταξιδεύει σε  όλη την Ελλάδα και να επικοινωνεί ζωντανά με το κοινό σε ανοιχτούς χώρους , η Χάρις Αλεξίου, συναντά και αυτό το καλοκαίρι το κοινό της, για να διηγηθεί μουσικά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία από το πλούσιο και πολύχρωμο  ρεπερτόριο της- και όχι μόνο. 
Ρυθμοί, μελωδίες και ήχοι  που έχουν ρίζες στην παράδοση και στο λαϊκό τραγούδι μας, φτάνουν μέχρι την ευρωπαϊκή καρδιά της ελληνικής σύγχρονής μουσικής, Η Χάρις Αλεξίου είναι η φωνή των μεγάλων συνθετών, η φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού και της παράδοσης , είναι όμως και η φωνή που τόλμησε να πειραματιστεί, που τόλμησε νέους ήχους, που ξάφνιασε το κοινό της και που έφτιαξε άρρηκτους δεσμούς μαζί του. 
 
Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο θα συναντηθεί στην σκηνή με την πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα της Μάρθας Φριντζήλα που είναι ερμηνεύτρια, στιχουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια σε όλες τις μορφές τέχνης με τις οποίες έχει καταπιαστεί. Η Μάρθα Φριντζήλα έχει παρουσιάσει μια σπάνια πολυδιάστατη καλλιτεχνική ταυτότητα. Η θεατρική της παιδεία αλλά και η εμπειρία της από αυτό τον χώρο είναι και με το παραπάνω ορατές μέσα στην δωρικότητα της ερμηνείας της αλλά στην παρουσία της σκηνή.
 
Επιμέλεια προγράμματος: Λίνα Νικολακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας

Παίζουν οι μουσικοί :
 
Κώστας Παπαδούκας: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, keyboards 
Ηρακλής Βαβάτσικας: Ακορντεόν, Βandoneon 
Θάνος Γκιουλετζής: Βιολί 
Χρήστος Γκοτσίνας: Τύμπανα 
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Κιθάρα, Νυκτά 
Νίκος Πολίτης: Μπάσο ηλεκτρικό και ακουστικό 
Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν
Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρες  
 
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής
                Αντώνης Παραμύθης
 
Φώτα, Σχεδιασμός:  Alain Lonchampt 
                                   Αλέξης Προδρόμου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Για τις 22 Ιουλίου (James + Aviv Geffen), προπώληση 33 Ευρώ  / Ταμείο 38 
Για τις 23 Ιουλίου (Χάρις Αλεξίου + Μάρθα Φριντζήλα), προπώληση 20 Ευρώ (όρθιοι) - 25 Ευρώ (καθήμενοι)  / Ταμείο 25 Ευρώ
Για τις 22 & 23 Ιουλίου: 45 Ευρώ

Τα εισιτήρια πωλούνται στο καταστήμα Public, στο Καφέ Καπλάνειο και στο www.ticketarena.gr 
 
Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00-17.00) και www.detoxevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου