Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

(completed)7th ROCKING UNDER THE ROCKS MOTORBIKE FESTIVAL στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2010 16-18/7




Αγαπητοί φίλοι και φίλες της μοτοσυκλέτας
Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) σας προσκαλεί στο 7th Rocking Under The Rocks Motorbike Festival στις 16, 17 & 18 Ιουλίου στα ριζά των βράχων των Μετεώρων στην Καλαμπάκα. 

Φέτος και για πρώτη χρονιά η Μο.Λε.Κ. αναβαθμίζει την συμμετοχή της στο γνωστό φεστιβάλ διοργανώνοντας παράλληλα μοτοσυκλετιστική συνάντηση με παράλληλες εκδηλώσεις όπως Moto-show από τους κορυφαίους και μοναδικούς στην Ελλάδα SXS Coco & Loco, Μότο-καλλιστεία, Μότο-παιχνίδια, BMX street contest, συναυλίες από 18 συγκροτήματα και αμέτρητα χιλιόμετρα σουβλακολουκάνικα συνοδευμένα από τουλάχιστον ένα πλανήτη μπύρα!

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στα Μότο-καλλιστεία με τις πιο όμορφες, ιδιαίτερες, περίεργες, ακριβές και χλιδάτες μηχανές σας. Η βαθμολογία θα εξαρτηθεί από τη βαφή – design, βελτιώσεις, μετατροπές, φαντασία, γυαλίσματα νίκελ & αερογραφίες. Κάθε μοτοσικλέτα θα διαγωνιστεί στην κατηγορία που συμφωνεί με τον τύπο της και στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές οι τρεις πρώτοι θα βραβευθούν και με χρηματικό έπαθλο! 

Στις συναυλίες θα συμμετάσχουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Firewind,  τα Κόκκινα Χαλιά και άλλοι..
7th Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Kalampaka 2010
Θα είμαστε όλοι εκεί !!!
Πρόγραμμα του ριημέρου των εκδηλώσεων του φεστιβάλ

Φ Ι Λ Ι Π Π Ο Σ     Π Λ Ι Α Τ Σ Ι Κ Α Σ
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 Ιουλίου  2010 
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ανοίξει το πρόγραμμα του φετινού 7th ROCKING Under Τhe ROCKS Motorbike Festival, που έχει αφήσει πλέον το στίγμα του στην καλοκαιρινή  ζωή της Καλαμπάκας. Στις 16 Ιουλίου, ο Φίλιππος θα  υποδέχεται τους φίλους υπό την σκιά των Μετεώρων, σε μια εμφάνιση κυριολεκτικά up close and personal.
Η πρώτη έκδοση του τέταρτου προσωπικού δίσκου του “Μπαλαρίνες Επιτρέπονται” έχει ήδη εξαντληθεί και η δεύτερη ειδική έκδοση που περιέχει και τα καινούργια “Λίγο όνειρο ακόμα I, II, και III” (που φτιάχτηκαν ειδικά για τις παραστάσεις του φετινού χειμώνα),  βρίσκεται πλέον και επισήμως στα ράφια των δισκοπωλείων. Το καλοκαίρι του 2010 βρίσκει το  Φίλιππο Πλιάτσικα για μια ακόμα φορά στο δρόμο με ιδιαίτερη στάση στο 7th ROCKING Under Τhe ROCKS Motorbike Festival, όπου ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει δίπλα στα παλιά αγαπημένα κομμάτια από την εποχή των Πυξ Λαξ, και τις ήδη πολυτραγουδισμένες προσωπικές του επιτυχίες “Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα” και “Ποιός έχει λόγο στην Αγάπη”, ο Φίλιππος θα παρουσιάσει το καινούργιο του υλικό από το άλμπουμ “Μπαλαρίνες Επιτρέπονται”,  από το οποίο το ξεσηκωτικό ομώνυμο κομμάτι αλλά και το τρυφερό “Καληνύχτα Αμαλία” έχουν ήδη κερδίσει την καρδιά του κόσμου. 
Μαζί του στη σκηνή, θα βρίσκεται ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς, ο MC Yinkα, και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, ανάμεσά τους οι, Στέλιος Φράγκος (κιθάρα), Αλέκος Κούρτης (drums), Αλέκος Αράπης (μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα), αλλά και Νίκη Γρανά (φωνητικά / κιθάρα/ ακορντεόν).  

F I R E W I N D
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
Το ελληνικό συγκρότημα διεθνούς φήμης και κύρους Firewind ανήκει στα πιο εντυπωσιακά και ενεργητικά συγκροτήματα της εποχής μας, με το μελωδικό metal ήχο τους και το νέο τους άλμπουμ να κυκλοφορεί στα τέλη του έτους, τίποτε δεν μπορεί να τους σταθεί πια εμπόδιο στην κατάκτηση της παγκόσμιας κορυφής στο είδος τους.
Πρωτο-δημιουργήθηκαν το 1998, αλλά δεν ήταν παρά το 2006 που με το 4ο κατά σειρά άλμπουμ τους, το “Allegiance”, εκτοξεύτηκαν στην κορυφή των charts και στην καρδιά των metal fans όλου του κόσμου. Έτσι ανοίχτηκε ο δρόμος για παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος σε Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία, αποκτώντας τεράστια εμπειρία και αμέτρητους θαυμαστές.
Φέτος οι Firewind έχουν μόνο 2 προγραμματισμένες live εμφανίσεις στην Ελλάδα και η μία από αυτές θα είναι στο 7th Rocking under the Rocks Motorbike Festival – Kalampaka 2010 το Σάββατο 17 Ιουλίου.
Τους Firewind αποτελούν οι: Gus G., Bob Katsionis, Apollo Papathanasio, Petros Christo & Michael Ehre.

Κ Ο Κ Κ Ι Ν Α    Χ Α Λ Ι Α
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
Πηγή www.motorsite.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου